نگهبانان دیوانه کهکشان!

پیش درآمد:

خاطرات و اتفاقات تلخ بازی Avengers باعث شد تا بسیار زیاد نسبت به نمایش های Marvel’s Guardians of the Galaxy، بدبین باشم؛ حتی پس از عرضه هم نگاه خوبی به بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy نداشتم و معتقد بودم دنیای بازی های مارول فقط به سری بازی های انحصاری سونی یعنی Spider-Man ختم میشود و امیدی به دیگر بازی ها نیست؛ اما با اصرار برادرم عنوان ساخته شده توسط استودیو Eidos-Montreal، یعنی بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy را شروع کردم و فهمیدم که چقدر تباهانه با این بازی برخورد میکردم!

استودیو Eidos-Montreal با ساخت این بازی اکشن-ماجراجویی برای پلتفرم های نسل هشتم و نهم و رایانه های شخصی، نشان داد که فقط کافیست کمی از ترس خود بکاهید تا بتوانید یک عنوان بازی ابر قهرمانی عالی بر اساس کامیک بوک بسازید؛ با بررسی بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy همراه ما باشید…

داستان:

ماجراجویی Star lord یا همان Peter quill، مطمئنا همراه با تیم چهار نفره اش در سری فیلم های نگهبانان کهکشان، یکی از بامزه ترین اتفاقات سینمای مارول بود، که همین خنده دار بودن فیلم به بازی هم رسیده است؛

نقطه شروع داستان زمانی است که نگهبانان کهکشان یعنی Peter، Drax، Gamora، Groot و Rocket، همگی به همراه سفینه ای که دارند برای شکار یک هیولا و بدست آوردن پول به سیاره ای رفتنه اند که بخاطر خرابی ها و ویرانی های Thanos تبدیل به یک سیاره قرنطینه شده است؛ در جستجوی پیدا کردن هیولا به یک عمل ناشناخته برخورد میکنند، که همین عامل به نوعی تبدیل به سوژه اصلی داستان ما در بازی میشود و داستان بازی را جلو میبرد.

مطمئنا برای اینکه بتوانیم یک اثر اقتباسی را به مانند کتابش تمام و کمال روایت کنیم، یک کار نا ممکن دست گذاشته ایم، ولی خب باید اعتراف کنیم که بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy دارای یک روایتی است که تا آخرین قدم های خود سناریو ها را عالی و دیالوگ ها را عالی تر به پایان میرساند.

سناریو های موجود در بازی به همراه دیالوگ نویسی های بازی دو عنصر منسجم و بی نظیر برای شخصیت پردازی بازی شدند؛ سناریو هایی که بخوبی یک پیش زمینه عالی از شخصیت ها ارائه میدهد، و دیالوگ هایی که واقعا یک کری خوانی عالی میان شخصیت های بازی برقرار میکند تا مخاطبان را با شخصیت ها و افکارشان آشنا کند.

پایان بندی بازی نیز همان ادویه آخر است و باعث میشود که تمامی ویژگی های داستانی بازی به بهترین شکل ممکن تمام شود؛ همچنین بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy مثل فیلم های مارول دارای یک پیام همیشگی نیز است:

(( فیلم بعد از تیتراژ ادامه دارد… ))

گیمپلی:

مکانیزم های طراحی شده برای بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy توانسته فراتر از حد تصور باشد؛ یک گیمپلی سراسر اکشن که شدیدا خوب از آب در آمده.

سیستم مبارزاتی بازی به نوعی است که 100% اختیار شخصیت Star lord را در دستان شما میگذارد، اما خب سایر شخصیت ها چی؟

سایر شخصیت ها نه به صورت کامل، بلکه به صورت 50% اختیار مبارزاتشان با شماست؛ همه اینها بدون اجبار Co-op بودن بازی است و باعث میشود که مخاطب برای پیشرفت مبارزات سایر شخصیت های بازی نیز کوشا باشد و هرگز حس بی مسئولیتی به آنها نداشته باشد.

کاری که سازندگان با نحوه مبارزه و به صورت کلی با هسته گیمپلی اصلی بازی انجام داده اند هوشمندانه و بهترین کار ممکن بوده است و همین باعث شده تا گیمپلی بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy جذاب بنظر برسد.

بازی بصورتی است که همراهان Star lord صرفا گیمپلی و صفحه بازی را پر نمیکنند و در حین مبارزات و حل پازل ها نیز هرکدام کاربرد مثبتی دارند و همچنین در دوراهی های مختلفی که سیستم خوشه ای بازی را میسازد نقش ویژه ای برای تصیمات ایفا میکنند.

همچنین بازی در هر حالتی فرم چالشی بودن خود را حفظ میکند و وجود هوش مصنوعی عالی برای دشمنان و باس های بازی، از نکات مثبت ویژه برای گیمپلی بازی هستند.

در کل باید گفت گیمپلی بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy، یک گیم پلی شاد و مفرح و اکشن است که هرگز تکراری نمیشود و مخاطب را خسته نمیکند.

گرافیک فنی و هنری:

عملکرد هنری بازی کاملا یک حالت خودکار و به نوعی داینامیک دارد، گرافیک هنری بازی در سطح بسیار استانداردی قرار دارد و هرکجا که بخواهد یک حس شاد و هرجا که بخواهد یک حس غمگین را به مخاطب القا میکند؛

از طراحی شخصیت ها گرفته تا طراحی محیط و انمیشین های بازی همه و همه عالی هستند و حتی دوربین بازی نیز گاهی به خود برای روایت بازی فرم هایی به جز سوم شخص میگیرد که همین عامل نیز از عناصر طراحی خوب بازی است؛ و در ستایش دوربین خوب بازی باید بگوییم هرگز دچار سردرگمی مخاطبان نمیشود و با وجود شلوغ بودن میدان های نبرد بازی بسیار خوب عمل میکند.

اما خب عملکرد فنی بازی نیز کمی دچار اخلال است و کارنامه ای متوسط از خود بجا میگذارد؛ مشکلاتی از قبیل افت فریم و فیزیک، ممکن است گاه عملکرد بازی کاربران را دچار اشکال کند و همین کافی است تا نمره بازی کامل نباشد.

خلاصه کلام باید گفت عملکرد هنری مخاطب را جذب میکند، اما عملکرد فنی گاه باعث دور شدن مخاطب از بازی میشود.

موسیقی متن:

عنوان برازنده آلبوم موسیقی بازی (( بازگشت شکوهمندانه )) است!

آلبوم موسیقی متن بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy، آلبومی است که شما را محو دنیای Peter quill میکند و واقعا انرژی بخش است.

درست وقتی که در میدان نبرد درحال شکست خوردن هستید، موسیقی متن بازی همان انرژی است که به شما منتقل میشود و نتیجه میدان نبرد را تغییر میدهد.

باید گفت موسیقی متن بازی یک عملکرد بی عیب دارد که هرگز گوش خراش نمیشود.

نتیجه گیری:

بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy، کاملا خاطرات تلخ Avengers را به فراموشی سپرد و استودیو Eidos-Montreal نشان داد که در ساخت بازی ابر قهرمانی کاملا پتانسیل دارد و میتواند در آینده نزدیک با بهترین بازی های تاریخ ابر قهرمانی نیز رقابت کند.

بازی انقدر خوب است که عملکرد متوسط در بخش گرافیک فنی نیز، نمیتواند جلوی تحسین من را بگیرد؛ داستان، گیمپلی، عملکرد هنری عالی و موسیقی متن جذاب، همگی از عواملی هستند که بازی را واقعا خواستنی میکند.

اگر طرفدار مارول هستید حتما بازی Marvel’s Guardians of the Galaxy را شروع کنید، اگر هم طرفدار مارول نیستید حتما این بازی را تجربه کنید؛ حتی اسکورسیزی هم باید این بازی را شروع کند!

امتیاز نهایی: 9 از 10

نقاط قوت: داستان جذاب، گیم پلی عالی و بی نقص، گرافیک هنری زیبا، موسیقی متن دلچسب

نقاط ضعف: عملکرد فنی متوسط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *